koelkast onderdelen

alle onderdelen voor koelkast
Wij leveren onderdelen voor alle bekende merken koelkasten en vriezers.

 

Als u in de koelkast kijkt en even de groentelade weghaalt dan ziet u een sticker staan met typenummer, modelnummer, serienummer, productienummer.

Met deze nummers kunt u altijd het juiste onderdelen voor uw koelkast vinden.


Bosch en Siemens : Enr.

Bauknecht-Whirlpool-Ignis- Ikea : servicenummer : 85.............

Indesit:

Liebherr : servicenummer : 99...........

 

Is bijvoorbeeld het deurrubber gescheurd van uw koelkast dan kunt u die vrij makkelijk bij ons bestellen en zelf vervangen.

De ene keer zit het afdichtingsrubber van de koelkast of vriezerdeur gewoon vastgeklikt of gedrukt en soms zit dit rubber van de koelkast of vriezer met enkele schroefjes vast.

 

Vaak gaat het onderste rek in de koelkastdeur kapot. Deze flessenbak of flessenrek kunt u ook bij ons bestellen en zelf makkelijk vervangen.

 

Als de deur niet meer goed sluit kan de deurafdichting niet meer goed zijn. Ook komt het voor ( vaak bij Bosch en Siemens ) dat de koelkast scharnieren niet meer goed hun werk doen.

Nieuwe deurscharnieren kunt u bij ons bestellen en zelf vervangen. Ze zeitten meestal gewoon met een paar schroefjes vast aan de koelkast kast en deuren.

 

Een koelkastthermostaat kan ook voor problemen gaan zorgen, Een te hoge koelkast temparatuur of een te lage koelkasttemperatuur kan wijzen op een slecht werkende of kapotte thermostaat.

Deze kunt u bij ons bestellen zodat u zelf de thermostaat kunt vervangen.

 

Waterfilters voor amerikaanse koelkasten van Bauknecht - Whirlpool - Ikea - Samsung - LG - Bosch en Siemens verkopen wii ook sbs002

 

 

 

 

 

 

 

 

 

bosch, siemens, siele, liebherr, beko, bauknecht, whirlpool, ignis, zanussi, aeg, smeg, electrolux, indesit, waterfilter, wpro, samsung, lg, atag, candy, pelgrim, zanker, brandt,

koelkast onderdelen voor alle merken bosch en siemens ook aeg en frigidaire veel van onderdelen smeg  liebherr  miele indesit candy en hoover beko whirlpool  bauknecht samsung lg koelkastonderdeel kopen bestellen zoeken online onlineshop reparatie stuk kapot vervangen van